12/01/2018

Informacions 2 de desembre


Solemnitat de la Immaculada Concepció
de la Verge Maria
Divendres, 7 de desembre:
19,15h. Rosari en honor de la Mare de Déu
20h. Missa de la vigília

Dissabte 8 de desembre:
Misses: 12 del migdia i 8 del vespre

La missa del dissabte a les 8 serà del segon diumenge d'Advent però serveix per complir el precepte de la Immaculada.

Diumenge 9 de desembre Misses: 9,12 i 20h.

Vida parroquial
Preparació de la celebració de Nadal dels nens de la catequesi
Els nens de la catequesi estan preparant una celebració de Nadal pel diumenge 16 de desembre a les 12 del migdia abans de la missa. Aquell dia començarem la nostra celebració de l’Eucaristia amb els infants.

Trobada dels nois de confirmació
El proper divendres dia 7  a la tarda tindrem una trobada amb els nois de confirmació per compartir.
Comença el temps d'Advent
Aquest temps, amb les seves quatre setmanes, és un temps curt, perquè la darrera setmana es veu pràcticament desaparèixer amb l'arribada del Nadal. També és veritat que aquests diumenges anterior a l'Advent i la festa de Crist Rei ens ajuden a preparar-nos fent-nos adonar que Jesucrist vindrà ple de glòria i majestat per judicar-nos en l'amor a la fi dels temps.

La preparació a la celebració de la primera vinguda del Senyor, quan la Paraula Eterna del Pare es va fer home en el si immaculat de Maria, ens obre a recordar-nos que aquest mateix és el que vindrà a trobar-nos, Jesucrist. Però com ens trobarà? vetllant o dormint? Preparats per entrar el convit de noces o massa enfeinats en les nostres coses?

Potser si que aquest temps es fa un xic consumista però això no ens ha de fer perdre el sentit cristià, ben al contrari, l'hem d'aprofitar. Ara és moda buidar les nostres tradicions cristianes del seu contingut, per omplir-lo de la buidor de l'absurd ideològic. Cal més que mai mantenir aquestes tradicions i transmetre-les. Fer el pessebre, guarnir la llar amb llums i adornos, posar l'arbre de Nadal i la corona d'Advent, són una manera admirable de viure aquest temps i pot esdevenir un acte familiar i religiós. Omplir les nostres llars, les nostres finestres, dels símbols cristians del Nadal, també és una manera de donar a conèixer la fe en Jesucrist els nostres infants i joves.

Però fem quelcom més, gaudim d'aquest temps d'Advent amb una pregària més intensa, amb la celebració de l'Eucaristia diària, amb la preparació del sagrament del Perdó i amb les nostres obres de misericòrdia.
Intencions de misses

I Diumenge d’Advent, 2 de desembre

9h.     
12h.     Dfts. Fam. Vintró Giner;
20h.   

Dilluns 3: 
8h.      (Llar Santa Anna)  i 19,30h.  
Dimarts 4:
8h.      (Llar Santa Anna)  i 19,30h.

Dimecres 5:
8h.      (Llar Santa Anna) i 19,30h Dft. Lluis Cambra Soler
Dijous 6:
8h.      (Llar Santa Anna)  i 19,30h.  

Divendres 7: 
8h. (Llar Santa Anna)
20h. Missa
Dissabte 8: La Immaculada

12h.     Dfts. Fam. Albert Salom; Montserrat Viura Martorell (aniv.); Joan Fabregas Canal; Agustina Fábregas Viura; Alfons Lluis Moreno
20h.    Dfta. Maria Antònia Ricart (Apostolat de l’Oració)

           


II Diumenge d’Advent, 9 de desembre

9h.      Dft. Joaquim García Creixell
12h.     Dfts. Fam. Vintró Giner;
20h.