9/16/2018

Informacions 16 de setembre


Reunió informativa catequesi
Dilluns 17 de setembre a les 20h. a l’Església
Tots els pares que volen que els seus fills rebin catequesi tenen una reunió informativa a la Parròquia el proper dilluns 17 de setembre.
 

Reprenem les activitats parroquials.
A poc a poc, anem reprenent les activitats de la Parròquia suspeses en els mesos d'estiu. Els més matiners han estat els del Centre que han preparat tot un seguit d'activitats per tot aquest mes de setembre per celebrar el seu fundador, el Beat Samsó i l'aniversari del Centre.
Aquesta setmana convoquem els pares que tenen fills en edat catequètica per explicar-los com funciona la catequesi. També las catequistes es trobaran per planificar el curs.
El grup de Portants ha patit la pèrdua d'en Lluís Jordan, un dels seus membres més fidels, fet que ens esperona a continuar acompanyant el Crucificat, que ha mort perquè nosaltres gaudim de la Vida eterna.
Aquest curs també els membres del grup de confirmació, després de dos anys, rebran el Sagrament de mans del Bisbe, és un motiu de joia.
El Consell parroquial també es trobarà per continuar el camí fet de trobar elements de renovació en la vida parroquial i fer-nos més missioners.
El grup de Càritas també amb el setembre ha començat la seva tasca i començarà tots els projectes per ajudar els qui més ho necessiten a la nostra Vila.
També continuem visitant els malats i avis, de les residències, i per les cases, per dur-los la Sagrada Comunió i apropar-los la Eucaristia.
Hi ha feina per fer, i gràcies a molts de vosaltres la podem tirar endavant. Potser és ara el moment de plantejar-nos si podem fer quelcom més aquest nou curs per col·laborar amb la Parròquia en algun dels seus grups i serveis.



Vida Parroquial

Trobada de catequistes
Dilluns a les 20h. després de la trobada amb els pares farem una trobada amb les catequistes.

Grup de Confirmació.
Comencem el grup de nois i noies que es preparen per la Confirmació. Ens trobarem aquest divendres a les 8 del vespre. Si algú vol afegir-se és el moment.

Funeral per Teresa Masvidal, germana de Mn. Masvidal
Aquest setmana passada ens vam assabentar d ela trista notícia de la mort de la Teresa Masvidal. La Teresa quan el seu germà era rector de la nostra Parròquia va passar llargues temporades amb ell i va fer bones amistats que s'han mantingut, així com la seva estimació pel nostre poble, per aquest motiu pregarem pel seu etern descasn aquest dilluns a la missa de2/4 de 8 del vespre.

Intencions de misses


Diumenge XXIV de durant l’any, 16 de setembre

9h.      (Festa de la Vellesa) Dfts. Jordi Villarroya; Ignacia Cañizares
12h.     Dfts. Fam. Vintró Giner; Montserrat Moré Barberà
20h.    Dfts. Montse Conill; Josep Bru

Dilluns 17:
8h.      (Llar Santa Anna)              
19,30h. Dft. Teresa Masvidal Gual; Gonçal Calvo Queraltó

Dimarts 18:
8h.      (Llar Santa Anna)               Dft. Jaume Teixidó
19,30h.
Dimecres 19:
8h.      (Llar Santa Anna)   Dft. Jaume Teixidó
19,30h.
Dijous 20:
8h.      (Llar Santa Anna)  
19,30h.
Divendres 21:
8h.      (Llar Santa Anna)  

Dissabte 22
20h.  Dft. Lluís Cambra Soler


Diumenge XXV de durant l’any, 23 de setembre

9h.     
12h.     Dfts. Fam. Vintró Giner; Jaume Teixidó (4art. Aniv.). Fam. Albert Salom; Esteve Valls Cases; Montserrat Moré Barberà; Teresa Masvidal Gual
20h.