2/01/2020

INFORMACIONS 2 DE FEBRER


Proper diumenge, 9 de febrer

Col·lecta extraordinària


Crònica de la vista del Sr. Cardenal Joan Josep Omella


El passat dissabte, 25 de gener, festa de la Conversió de Sant Pau, va visitar la nostra Parròquia el nostre Pastor. Era la primera visita que feia a la nostra parròquia de Sant Julià d’Argentona. La primera parada va ser a la Llar Santa Anna, on va poder saludar a tots els residents. La Comunitat de les religioses Franciscanes l’esperaven, juntament amb el President de la Fundació, el Sr. Josep Maria Esteve, i Mn. Jaume Cabané, que hi resideix. El Sr. Cardenal va voler saludar un per un tots els residents i visitar les instal·lacions.

Després ens vam dirigir caminant pels carrers de la Vila fins a la plaça de l’Església, on ens esperava el Consell parroquial i la Junta del Centre parroquial, que van acompanyar al Sr. Arquebisbe Omella fins el Museu del Càntir. Allí l’Alcalde d’Argentona, el Sr. Eudald Calvo que va poder acollir el Cardenal i parlar-li del poble, així mateix el va fer signar en el Llibre d’Honor de la Vila i li va oferir el càntir de l’any i l’Enciclopèdia Argentonina de l’historiador local Sr. Lladó.

Tot seguit el repic de les campanes va senyalar l’entrada del Sr. Cardenal al temple parroquial, amb la visita a la Capella del Sagrament on vam pregar uns minuts en silenci. La celebració de l’Eucaristia estava apunt de començar. El petit cor disposat a guiar els cants de l’assemblea, i els 8 nois i noies que havien de rebre la Confirmació, amb les seves famílies, disposats a rebre el do de l’Esperit.

Una celebració familiar amb el nostre Pare i Pastor al capdavant, que ens va exhortar-nos, en el diumenge de la Paraula de Déu, a escoltar-la i llegir-la cada dia, perquè esdevingués llum per les nostres vides.

En acabar la celebració i després de les respectives fotografies, tots vam poder baixar al Centre, per tenir una estona de convivència i pica-pica. El President del Centre Parroquial, el Sr. Joan Forns, va entregar el Sr. Cardenal el llibre del Centenari del Centre, escrit pel Sr. Bernat Calvo, i li va ensenyar les instal·lacions del Centre.

El Sr. Cardenal, Mons. Joan Josep Omella, ens va enviar una cordial salutació el dilluns següent: «Querido Mn. Alex: Gracias por tu cordial acogida en tu Parroquia. Pasé un día muy agradable y ahí queda el recuerdo de la preciosa ceremonia de Confirmación. Un abrazo grande y saludo para tu Vicario y para la buena gente de Argentona».

Han rebut la Confirmació a la nostra Parròquia
25 de gener 2020
El Cardenal Arquebisbe Mons. Joan Josep Omlla
ha administrat el Sagrament de la Confirmació
Jordi Collet Montaña
Oscar Mee Masagué
Aina Martínez Rodríguez
Elisabeth Rodríguez García-Carpintero
Julián de Castro Vergés
María José Otalvaro Tabares
Mariana Otalvaro Tabares
Pau Molins Alcolado

Intencions de misses
Diumenge 2 de febrer , Festa de la Presentació del Senyor

9h.
12h.    Dfts. Fam. Vintró Giner;
20h.   
Dilluns 3:                  8h. (Llar Santa Anna)                   19,30.h.
Dimarts 4:               8h. (Llar Santa Anna)                  19,30h.
Dimecres 5:             8h. (Llar Santa Anna)                   19,30h.
Dijous 6:                   8h. (Llar Santa Anna)                   19,30h.
Divendres 7:                        8h. (Llar Santa Anna) 

Dissabte 8:               20h.  Fam. Compte Coll
Diumenge 9 de febrer , V Diumenge de durant l’any

9h.
12h.    Dfts. Fam. Vintró Giner; Fam. Albert Salom
20h.