5/30/2020

Informacions setmana 31 de maig


Celebren la Pentecosta pregant junts
   Hem viscut molts dies reclosos a casa. Ara hem començat a sortir i passejar. Potser ja és el moment de celebrar la missa del diumenge a l’església. Com tot el que tornem a fer ho fem amb una mica de por, han sigut molts dies de males notícies, però ens cal vèncer la por, això si amb la màxima precaució.
   L’església és un lloc més segur que molts d’altres. No tenim contacte físic amb ningú ni amb res. Estarem separats dels altres a més d’1 metre, tothom portarem mascareta. Tots ens desinfectem les mans a l’entrar, molts porteu guants, encara que sembla que no fa falta. La col·lecta la farem amb sobres que portareu ja de casa omplerts per no tocar diners en el temple, o ho podeu fer en entrar a l’església i després desinfectar-vos les mans. Us vaig demanar que en aquest dies feu una donació que pugui compensar tants diumenges sense cap ingrés. La comunió la rebem a les mans amb un cupó tancat durant la celebració, sense cap diàleg.   La Pasqua de l’Esperit Sant la podem viure pregant junts com els apòstols. Potser no podrem saludar-nos en acabar la Missa, però, si que podrem reunir-nos a pregar.
  Tenim un aforament permès de 75 persones per un espai que poden entrar-hi més de 300 i que cada setmana es neteja i cada missa es desinfecten bancs i reclinatoris.
  Per últim i no menys important, hem de confiar en Déu perquè no podem viure amb por.
  Mn. Alex Marzo, rector
Càritas parroquial continua ajudant en la pandèmia















dilluns 1 de juny
11 del matí Missa de l’Esperit Sant
Hem situat el contenidor de roba al patí del Centre ja no es recull al local del ptge. de les escoles
Intencions de misses
Diumenge 31 de maig , La Pentecosta

9h.     
12h.    Dfts. Fam. Vintró Giner;
20h.   

Dilluns 1:                  11 h.
Dimarts 2:               19,30h.
Dimecres 3   :          19,30h.
Dijous 4:                   19,30h.
Divendres 5  :          19,30h.
Dissabte 6:               20h. 

Diumenge 7 de juny , La Santíssima Trinitat

9h.     
12h.    Dfts. Fam. Vintró Giner; Fam. Albert Salom
20h.