8/01/2020

Festa de Sant Domingo 2020


Dilluns 3 d’agost : REPICADA de CAMPANES a  ¾ de 7 de la tarda.
 

Dimarts 4 d’agost Sant Domènec

10 del matí Ofici solemne


Presidit pel Sr. Rector de la Parròquia

Es farà l’ofrena del ciri al Sant i del càntir d’aquest any.

Benedicció de les aigües
En acabar la missa, el rector anirà sense processó a beneir les aigües a la font de Sant Domingo. També beneirà els càntirs EN el Museu.

Dimecres 5 d’agost

Missa pels difunts del poble a 2/4 de 8 del vespre







Suspensió dels actes lúdics de la festa de Sant domingo


L’Ajuntament degut a la situació de pandèmia que vivim i per evitar contagis ha suspès els actes lúdics de la festa d’enguany.

L’acte central de la festa, que és un acte religiós i tradicional, el farem amb totes les mesures de distanciament i seguretat. Emetrem l’acte en directe, segurament per Radio Argentona i pel canal de Youtube de la Parròquia.

Per evitar aglomeracions només el rector farà la benedicció de les aigües per demanar que siguem deslliurats d’aquesta pesta que vivim i que afecta a la salut, i el benestar del nostre poble. També l’emetrem per Youtube,

Pel que fa el Vot de poble que l’Alcaldessa, en aquest cas, ha de renovar, encara s’està valorant i no coneixem si es farà o no es farà, ni com es farà.

Festa de Sant Domènec 2020Comunicat de la Parròquia de Sant Julià



Argentona, 30 de juliol de 2020

1. Ahir, dia 29 de juliol, se’ns va informar de la suspensió dels actes de la festa de Sant Domingo 2020 per part de l’Ajuntament d’Argentona. Entenem i compartim les raons de prudència i salut pública que han provocat la suspensió.

2. Per part de la Parròquia continuarem celebrant l’Ofici de Sant Domènec el dia 4 d’agost a les 10 del matí amb totes les mesures de seguretat necessàries: mascareta, distàncies de seguretat, rentat de mans, desinfeccions...

3. Per facilitar que l’Ofici pugui ser seguit des de casa pels argentonins l’emetrem en directe pel canal Youtube de la Parròquia d’Argentona.

4. En acabar l’Ofici el rector de la Parròquia anirà a la Font del Sant per demanar, com es va fer en aquell primer Sant Domingo fa segles, siguem deslliurats de la pandèmia.

5. Posteriorment, beneirem els càntirs que es trobin en la botiga del Museu.

6. Pel que fa el Vot de poble que l’Alcalde de la Vila renova cada any en nom de tots el vilatans, i que només ha estat interromput per les guerres dels segles XIX i XX, hores d’ara no coneixem com es procedirà per part de l’Alcaldessa actual. Dimarts, dia 28 de juliol, hi havia programada una reunió entre l’Alcaldessa i el Rector, però des de Alcaldia es va suspendre. Esperem en els proper dies poder conèixer i organitzar aquest acte tan tradicional. 

7. La Parròquia vol expressar que aquest any més que mai el Vot de poble té sentit, per uns, hauria de ser motiu de pregària a Sant Domingo, i per tots, hauria de ser expressió d’unitat davant la Pandèmia.

Mn. Alex Marzo,
Rector de la Parròquia de Sant Julià

Intencions de misses

Diumenge 2 d’agost , XVIII Diumenge de durant l’any

9h.     
12h.    Dfts. Fam. Vintró Giner; Fam. Albert Salom; Angelina Nebra
20h.   

Dilluns 3:                  19,30h. 
Dimarts 4:               10 del matí. Ofici de Sant Domingo. 
Dimecres 5:             19,30 h. Difunts del poble; Dfts. Margarita; Muendo; Filomena
Dijous 6:                   19,30h.         
Divendres 7:            19,30h.         


Dissabte 8:               20h. 

Diumenge 9 d’agost , XIX Diumenge de durant l’any

9h.     
12h.    Dfts. Fam. Vintró Giner;
20h.