9/28/2013

full parroquial

29 de setembre de 2013                      XXVI Diumenge de durant l’any               

Missa d’inici de curs
El proper diumenge 8 d’octubre a les 12 del migdia
Com cada any, diumenge vinent, celebrarem la missa d’inici de curs amb la participació dels diferents grups parroquials i amb els pares i infants de la catequesi.  Aquesta setmana començaran els diferents grups de catequesi. Dilluns, dimarts la catequesi d’infants que es preparen a la comunió, des d’ 1/4 de 6 a 2/4 de 7 del vespre i el dissabte d’11 del matí a 12 del matí faran catequesi el grup de postcomunió. També divendres començarà un grup de confirmació a les 8 del vespre, 6 nois i noies es prepararan durant dos anys per la Confirmació. Les mateix divendres a les 9 de la nit es trobaran els joves el grup, aquest any, ens trobarem tots plegats: 20 joves i després ens dividirem en grups per treballar les lectures de la missa del diumenge..

Les activitats el Centre parroquial també han començat des del teatre amb els assaigs de pastorets amb les esplai i les altres activitats.

Aquesta tardor conclourem l’Any de la fe. Ho farem amb unes sessions de cinema espiritual. Durant aquest any hem fet diferents cursos de formació. Aquest trimestre tindrem aquesta formació per mitjà del cinema.

Un nou projecte volen tirar endavant aquest curs: la creació d’un curs per a matrimonis. Volem crear un espai on els matrimonis puguin compartir la vida, la fe, les preocupacions pels fills... El proper mes de novembre presentarem el projecte.

Amb la missa de diumenge vinent volem posar tots aquests projectes i activitats sota l’esguard de Déu Pare, perquè tots els nostres encontres estiguin encaminats a conèixer millor Jesucrist amarats del seu Sant Esperit.

Mn. Alex Marzo, rector.
Vida Parroquial

Comença la catequesi
Aquesta setmana comencen tots els grups de la catequesi

Catequesi al Cros i Missa
El proper dissabte 5 d’octubre a les 5 de la tarda tindrem la inscripció a la catequesi i a les 6 de la tarda començarem a celebrar la missa cada dissabte a l’Oratori del Cros en castellà.

Intencions de misses
Diumenge 29, Diumenge XXVI de durant l’any
9h.      
10,30h. Missa de Sant Miquel al Barri del Cros
12h.    Dfts. Fam. Vintró Giner; Fam. Albert Salom
20h.    Dfts. Miquel Martorell Jubany; Maria Tubau Planas


Dilluns 30:
8h. (Llar Santa Anna)  (8è aniv.)

Dimarts 1: Sta. Teresita de l’Infant Jesús
8h. (Llar Santa Anna) 
19,30h. 
Dimecres 2: Angels Custodis
8h. (Llar Santa Anna) 
19,30h. D
Dijous 3:
8h. (Llar Santa Anna) Fam. Planas Mestre
19,30h.  Dft. Pere Vich Ferran

Divendres 4: Sant Francesc d’Assis
8h. (Llar Santa Anna)   Missa Solemne

Dissabte 5:
20h. Dfts. Francisco Molist Bartres; Francisco Griera, prev. Rector d’aquesta Parròquia; Ernest Flaqué; Maria Gri; Maria Rosa Flaqué; Sebastià Forn;  Amparo Cintas.


Diumenge 6: Diumenge XXVII de durant l’any
9h.      
12h.    Dfts. Fam. Vintró Giner; Fam. Albert Salom; Esteve Valls casesJosep Maria Molleví
            Rivera
20h.