1/25/2014

informacions setmana 26 gener

Obres de manteniment a la capella del Sagrament
La capella del Sagrament, que va remodelar l’arquitecte Puig i Cadafalch a començament del segle XX, al llarg dels anys ha sofert diferents remodelacions. La primera d’elles en el seu interior i després en les gàrgoles del exterior. Les humitats de les parets havien deteriorat la seva bonica decoració. Per aquest motiu, ara farà uns quinze anys, en temps de Mn. Salvador Cabré de rector, després d’un estudi, un equip de restauradors van refer les parets amb la decoració que avui podem contemplar. Però, llavors no es intervenir contra la humitat dels parets. Amb el pas dels anys ens trobem que la humitat torna a sortir i desfer les parets.
La Junta d’obra de la Parròquia va estudiar el problema i les diferents solucions, perquè si es deixava més temps, d’aquí a pocs anys, ens trobaríem que la humitat es menjaria i deterioraria les parets tornant a trobar-nos amb la necessitat de fer una intervenció més costosa i difícil.
Per aquest motiu vam decidir que s’havia de posar un altre tipus de calefacció que no fos de gas perquè augmentava la humitat i col·locar un des-humidificador. També es va decidir instal·lar un aparell que treu la humitat dels murs.
Finalment aquest aparell ja està posat. Possiblement no us adonàreu perquè és petit i està amagat però ha tinguin un cost elevat: 5.000€ Aquest aparell canvia la polaritat de les parets i evita les humitats. Esperem que així el deteriorament de la decoració no vagi a més i no es deteriori més l’espai.
Aquest aparell l’ha finançat exclusivament la Parròquia i no ha rebut cap ajut per part de l’Ajuntament. Per aquest motiu, en el darrer Consell parroquial es va parlar de la possibilitat de demanar a tots aquells que vénen a visitar la Capella de Puig i Cadafalch un donatiu que ajudi a la conservació i manteniment de l’espai. Els qui formem la parròquia haurem de trobar formes de mantenir el nostre patrimoni que compartim amb tots aquells que volen gaudir-ne.

Mn. Alex Marzo

Vida Parroquial

Novena a Sant Sebastià
Rosari i Novena al Sant: tots les dies a les 5 de la tarda. Acabarem el dia el dia 28 de gener.

Convivència del grup de joves.
El cap de setmana del 28 de febrer al 2 de març farem la convivència del grup de joves a la casa marista de Planoles.



Festa de la Presentació del Senyor
La Candelera
El proper diumenge 2 de febrer

En caure en diumenge l’horari de misses serà com el diumenge: Dissabte 20h, diumenge 9h,12h,20h.


Intencions de misses

Diumenge 26, III Diumenge de durant l’any
9h.
11h. Missa al Cros (antigues escoles)
12h. (Missa a l’ermita de Sant Sebastià) Dfts. Fam. Vintró Giner; Leandre Clavell, Josefa Casabella; Fam. Forns Duran; Joaquim Maynou i Bellatriu; Josep Tubau; Eduard Palacios Rey.
20h.  
Dilluns 27:
8h. (Llar Santa Anna)
19,30
Dimarts 28:
8h. (Llar Santa Anna)
19,30h.
Dimecres 29
8h. (Llar Santa Anna)
19,30h.
Dijous 30:
8h. (Llar Santa Anna)
19,30h.
Divendres 31:
8h. (Llar Santa Anna)

Dissabte 1 de febrer
20h. Dfts. Fam. Compte Coll
Diumenge 2 de febrer: La Presentació del Senyor
9h.
12h. Dfts. Fam. Vintró Giner; Fam. Albert Salom; Esteve Valls Cases.
20h.