7/04/2015

Informacions setmana 4 juliol

Festa de Sant Cristòfol, Benedicció dels vehicles
El proper diumenge 12 de juliol
Després de la missa de 12 del migdia
Tradicional benedicció dels vehicles: cotxes, motos...
d’12,45 a 13h. a la plaça de l’Església.


Llicència d’activitats del Centre parroquial
Fa uns dies vau sentim parlar de la llicència del Centre parroquial. Com tota activitat pública les instal·lacions de la Parròquia necessiten una llicència municipal per tal que compleixin les degudes mesures de seguretat.  Des de fa 8 anys l’Ajuntament va fer un requeriment a la Parròquia per tal de poder posar en regla les instal·lacions que utilitza el Centre i en concret  la sala del teatre. Des del 2007 estem treballant per aconseguir aquesta llicència amb la intervenció dels nostres enginyers ,  de l’enginyer municipal i del servei de Bombers. Fa un parell d’anys se’ns va atorgar la llicència municipal però condicionada al compliment d’una llarga llista de treballs a realitzar. En aquests dos anys, el Centre parroquial i la Parròquia ha esmerçat molts esforços econòmics per portar a terme les actuacions més importants: 8 portes antiincendi, reforma de l’escenari per protegir-lo del foc, sistema de detenció d’incendis, extintors i sistema d’extinció, senyalització de la sala... Encara queden uns quants treballs a fer, potser el més costos col·locar aspersors d’aigua a tota la sala.  
El fet és que en aquells anys les normatives han canviat i no sempre hem trobat l’ajut necessari per part de l’Ajuntament per poder aconseguir la llicència. Aquests darrers mesos ha sigut especialment difícil, a vegades hem tingut la impressió que alguns ja els estava bé que no aconseguíssim la llicència i tenir una excusa per tancar el Centre parroquial. Sembla que amb la bona voluntat i amb l’esforç de tots hem retrobat el camí per aconseguir l’objectiu de tenir unes instal·lacions que compleixin totes les normatives de seguretat i per tant, tenir la llicència que ens permeti esmerçar més esforços en l’objectiu principal del Centre parroquial: l’educació i promoció dels infants i joves.

Mn. Alex Marzo, rector
Vida parroquial

Trobada de Càritas parroquial
Dissabte 18 de juliol a 2/4 de 6 de la tarda a l’Hort del Rector, ens trobarem els voluntaris de Càritas per valorar el curs i preparar el curs vinent.

Concert per recollir fons per les obres de rehabilitació de la orre del Comunidor
El  divendres 31 de juliol, a les 9 del vespre, a la terrassa de l’Església, organitzarem un concert per recollir fons per les obres que hem de realitzar a la torre del Comunidor. Aquesta torre es va refer per dintre pel seu mal estat, però les façanes externes no s’havien tocat mai. La Junta d’obra de la Parròquia formada  per arquitectes, constructors, i d’altres professionals del poble, van prioritzar aquesta intervenció per damunt d’altres obres de conservació. Per aquest motiu ja hem posat fill a l’agulla. Els arquitectes ja estan treballant per realitzar el projecte i estem cercant finançament per poder tirar endavant aquesta obra. Aquest concert serà un primer pas.

Intencions misses
Diumenge 5,  XIV Diumenge de durant l’any

9h.     
12h.    Dfts. Fam. Vintró Giner; Esteve Valls Cases; Josep Maria Molleví Ribera; Fam. Albert Salom
20h.
Dilluns 6:     
8h. (Llar Santa Anna)               
19,30h. Dfts. Joan Lladó; Jenara Garciandia

Dimarts 7:
8h. (Llar Santa Anna)              
19,30h.

Dimecres8:
8h. (Llar Santa Anna)              
19,30h.

Dijous 9:
8h. (Llar Santa Anna)                          
19 h.
Divendres 10:         
8h. (Llar Santa Anna)
Dissabte 11:
20h. Dfts. Fam. Compte Coll
 Diumenge 12,  XV Diumenge de durant l’any

9h.     
12h.    Dfts. Fam. Vintró Giner; Fam. Valls Moré
20h.