10/31/2015

Informacions 1 de novembre

Pregària pels difunts – Diumenge 1 de novembre
Rosari al Cementiri Vell:
El proper diumenge a les 5 de la tarda
Respons al Cementiri Nou A les 6 del vespre

Commemoració dels fidels  difunts

Dilluns 2 de novembre:
8 del matí Llar Santa Anna
12 del migdia Pro populo
2/4 de 8 del vespre 

El dia de difunts és un dia de pregària pels nostres difunts en particular: els nostres familiars i amics, però per tots els difunts, també aquells qui ningú se’n recorda. La nostra pregària  per ells és una obra de misericòrdia. Cal que aquest dia preguem doncs d’una manera especial en la nostra pregària personal i en la pregària de l’Església, per aquest motiu us facilitem la possibilitat d’assistir a Missa.

Els cristians tenim un respecte especial pels difunts i pels seus cossos perquè creiem en la resurrecció de la carn. La fe que es fonamenta en la resurrecció de Jesucrist ens diu que també nosaltres ressuscitarem en cos i ànima en aquesta unitat personal. Per aquest motiu, encara que aquesta unitat es vegi trencada per la mort, serà només per un temps, per ressuscitar amb un cos gloriós. Els cementiris són doncs per nosaltres llocs de pregària plens d’esperança en la retrobada amb tots els qui allà reposen.

Darrerament s’està introduint el costum de la cremació dels cossos. L’Església ho permet perquè només accelera un procés que d’altre manera arribaria a la mateixa fi. En recordem-nos de les paraules que se’ns diuen el Dimecres de cendra: «Ets pols i en pols et convertiràs». Una altra cosa és un altre costum poc cristià i humà que consisteix en  espargir les cendres del difunt  . En tots els cementiris es trobem columbaris per dipositar aquestes cendres, és el lloc adient per deixar-les. Ens cal tenir un lloc per pregar pels difunts i expressar-los els nostres sentiments, que la mort, ni el pas dels anys, esborren del nostre cor.
Mn. Alex Marzo, rector

Vida Parroquial


Nova presidència la Centre parroquial i reunió d ela junta de la nova Junta

La setmana passada el Consell parroquial per mitjà d’una comissió que ell mateix va elegir, va designar una presidència col·legial pel govern del Centre parroquial. Aquesta presidència col·legial es troba formada per: Joan Forns, Lourdes Blanco, Ramon Rovira i Xavier de Lomas. A més tindrà la col·laboració dels dos presidents d’honor de la entitat: Pep Alsina i Lourdes Colominas, i del consiliari del Centre.
Aquest dimarts 2 de novembre, a les 9 del vespre, es farà la trobada de la nova Junta del Centre parroquial per tirar endavant les diferents activitats.

Missa pels pares i infants de la catequesi
El proper diumenge 8 de novembre a les 12 del migdia celebrarem l’eucaristia on participaran els infants de la catequesi. Aquest dilluns per ser festiu a les escoles no hi haurà catequesi.
Intencions de misses

9h.      Rosa Mustaros Marc; Fam. Lladó Güell; Fam. Agulló Güell; Fam. Famadas Güell
12h.    Dfts. Fam. Vintró Giner; Fam. Albert Salom; Esteve Valls Cases; Josep Maria Molleví Rivera; Jaime Carbonell Soler; Montserrat Nogueras de Cardonell; Antonio nogueras Cot; Francisca Rectoret Diví; Isabel Nogueras Rectoret; Ramon Moré i Barberà
20h.    Dfta. Leonor Oriol Frigola
Dilluns 2: Fidels Difunts
8h. (Llar Santa Anna)    Dfta. Gna. Elvira Rosas
12 del migdia
19,30h.
Dimarts 3:
8h. (Llar Santa Anna)  Dfta. Francisca Güell Gallemí
19,30h.
Dimecres 4:
8h. (Llar Santa Anna)  Dfta. Gna. Elvira Rosas
19,30h.
Dijous 5:
8h. (Llar Santa Anna) Dfta. Gna. Elvira Rosas
19,30 h.
Divendres 6:
8h. (Llar Santa Anna)  Dfta. Genra Garciandia

Dissabte 7:
20h. Fam. Compte Coll
.

Diumenge 8,  XXXII Diumenge de durant l’any

9h.     
12h.    Dfts. Fam. Vintró Giner; Fam. Valls Moré; Ramon Moré Barberà
20h.    Dfta. Leonor Oriol Frigola