12/12/2015

Informacions setmana 13 de desembre

Ja hi som a l’Any de la Misericòrdia
Diumenge 20 de desembre a les 12 del migdia
Celebració d’inici de l’Any Sant

Aquest diumenge, 13 de desembre, s’obre la porta santa de la catedral de Barcelona, després d’obrir les portes santes de les Basíliques romanes, la passada festa de la Immaculada per part del Sant Pare.  En la basílica de Santa Maria de Mataró també s’obrirà una porta santa com lloc de pelegrinatge per rebre la gràcia jubilar. Nosaltres diumenge vinent a la missa de 12 del migdia també obrirem aquest any Sant amb la celebració de l’Eucaristia. Durant quest any farem diferents celebracions de caire litúrgic, formatiu i social per gaudir d’aquest any de gràcia. Ja hem començat en les xerrades de formació que fem un dilluns al mes sobre el tema de la misericòrdia. La nostra celebració d’inici la fem coincidir amb el dia de la col·lecta de Càritas per realitzar aquest acte de misericòrdia amb els més necessitats. Us convido a participar d’aquesta celebració del proper diumenge.
 



Col·lecta extraordinària per Càritas diocesana
El proper diumenge 20 de desembre

Celebració del Nadal a la Llar Santa Anna
Dissabte 19 de desembre missa a les 11 del matí

El proper dissabte volem celebrar el Nadal amb els residents, familiars i amics de la Llar amb la celebració de l’Eucaristia.

Vida Parroquial

Trobada de Càritas parroquial
Com cada any intentarem ajudar una mica més per aquestes dates a les persones que hem ajudat al llarg de l’any perquè puguin viure un dies de Nadal plens d’esperança. Agrair-vos la vostra ajuda. Aquest dimecres, 16 de desembre, amb els voluntaris de Càritas celebrarem el Nadal cap a les 8 del vespre en els locals parroquials.

Pastorets infantils en el Centre parroquial
Aquest diumenge,13 de desembre, a les 6 de la tarda al Centre parroquial els infants del Centre i els d ela catequesi faran la representació dels Pastorets.

Reunió d e la Junta del centre parroquial
Aquest dilluns 14 de desembre a les 9 del vespre tindrem reunió de la Junta del Centre per preparar les festes de Nadal i de Sant Julià.

Catequesi parroquial
Després d’haver celebrat el festival de la catequesi aquest cap de setmana juntament amb els pastorets infantils, aquesta setmana es reprèn el ritme normal de la catequesi dilluns i dimarts.
Intencions de misses
Diumenge 13,  III Diumenge d’Advent
9h.      Dft. Joaquim  García Creixell; Carme Vilardell Puntí
12h.    Dfts. Fam. Vintró Giner; Fam. Valls Moré
20h.   

Dilluns 14:
8h. (Llar Santa Anna) Dft. Francesc Capdevila
19,30 h.  Dfta. Maria Rosa Fabregat Ballester
Dimarts 15:
8h. (Llar Santa Anna) Dft. Fernando Fortí Güell (7è. Aniv.)
19,30 h



Dimecres 16:
8h. (Llar Santa Anna) Dfts. Jordi Villarroya Matas
19,30h.
Dijous 17:
8h. (Llar Santa Anna)  
19,30 h.  Dft. Gonçal Calvo Queraltó
Divendres 18:
8h. (Llar Santa Anna)  
Dissabte 19:
20h.


Diumenge 20,  III Diumenge d’Advent
9h.     
12h.    Dfts. Fam. Vintró Giner; Josep ros Barmona; Fam. Albert Salom; Josep Casas Ginestà (5è. Aniv.); Maria Assumpció Casas Pous (40è. Aniv.); Salvador Casas Ros (45è. Aniv.)
20h.