4/30/2016

Informacions setmana 1 de maig

El proper diumenge 8 de maig
col·lecta extraordinària
per les missions de les franciscanes
Aquest any la campanya es pel
Centre CENDIS de Tànger.
DE VUELTA AL COLE
En Septiembre, Cendis ha abierto de nuevo sus puertas... De nuevo las clases han cobrado el encanto de los niños trabajando en sus quehaceres escolares. Y el recreo está lleno con sus juegos, su alegría... ¡Feliz curso para todos!

Como sabéis todos los que colaborais con este proyecto siempre estamos pendientes de conseguir financiación para cada curso. Gracias a todos los que hacéis posible el sueño de que nuestros niños y niñas discapacitados de Tánger reciban educación especial. (http://cendistanger.blogspot.com.es/)

Aquest DIUMENGE 1 DE MAIG:

FESTA INFANTIL AL CENTRE


FESTA infantil al Centre parroquial (per la nostra patrona la Verge de Montserrat) Diumenge 1 de maig a les 6 de la tarda després de la peli infantil de les 17h. Animació infantil a càrrec de l’Àngel Daban i també inauguració del mural dedicat a la Patrona del Centre la Mare de Déu de Montserrat.
Vida Parroquial
Reunió del Consell parroquial
Aquest dilluns, 2 de maig, a 2/4 de 9 del vespre a les sales de la catequesi tindrem reunió del Consell per tractar de diferents temes de la parròquia.

Mes de Maria
Cada dia després del rosari farem el mes de Maria, com és de costum en aquest mes de maig dedicat a la Mare de Déu.

Curset prematrimonial
Aquest proper divendres, 6 de maig, a les 21h. tindrem un altre curset de preparació al sagrament del matrimoni.

Cinema parroquial: Aquest diumenge 19h. Al Centre

Una nova mirada cinematogràfica al voltant  de la barbàrie de l'extermini nazi elogiada per dos testimonis de l'holocaust 
Una de les millors pel·lícules d’aquest any, El Fill de Saul del director hongarès László Nemes, Oscar com a millor com a pel·lícula de parla no anglesa. Amb aquesta producció, el cinema porta un cop més a l’espectador a recordar el genocidi que va tenir lloc durant la II Guerra Mundial des d’una nova perspectiva.
Nova mirada de la barbàrie
Després de moltes produccions centrades en camp d’exterminis arriba el El Fill de Saul que, segons explica MnPeio Sánchez, dona una nova visió d’aquest tràgic succés que ha marcat la història de la humanitat. El director ens presenta “una nova mirada, centrada en els primers plans”. Al voltant del protagonista es va desvetllant poc a poc la barbàrie dels camps i de la mentalitat nazi, amb la reproducció del funcionament dels camps i la seva logística. La pel·lícula ha estat premiada pels Globus d’Or  com a Millor pel·lícula de parla no anglesa, pel Festival de Cannes amb el Gran Premi del jurat. A més a més, cal destacar l’elogi que a rebut per part dels dos testimonis de l’Holocaust, Imre Kertész (Premi Novel de Literatura) i Elie Wiesel (Novel de la Pau), tots dos presoners als camps d’Auschwitz i Buchenwald. (http://www.esglesiabarcelona.cat/)
 

Intencions misses

Diumenge 1 de maig,  VI Diumenge de Pasqua
9h.     
12h.    Dfts. Fam. Vintró Giner; Fam. Albert Salom; Jaume Teixidó Teixidó;  Alfons Castellà; Magdalena Julià
20h.   

Dilluns 2:
8h. (Llar Santa Anna)
19,30h.  Dfts. Julio, Maria i Júlia
Dimarts 3 : 
8h. (Llar Santa Anna)  i 19,30 h.
Dimecres 4: 
8h. (Llar Santa Anna)  i  19,30 h.
Dijous 5: 
8h. (Llar Santa Anna)  i 19,30 h.
Divendres 6:
8h. (Llar Santa Anna)  Dfta. Genara Garciandia
Dissabte 7:  
20h.  

Diumenge 8 de maig,  Ascensió del Senyor
9h.      Neus Flamerich Plandolit
12h.    Dfts. Fam. Vintró Giner; Jaume Teixidó; Angela Julià; Josep Creizet; Xavier Llimona Marimon (11è. Aniv.)
20h.