4/09/2016

Informacions setmana 10 d'abril

La Pasqua i la nostra vida cristiana

El temps de Pasqua que vivim la victòria del Crist sobre la mort i ens ha d’animar a fer vida en nosaltres aquesta mateixa victòria del Crist. Ell vol fer-nos participants d’aquesta victòria sobre les nostres morts: la malaltia, el dolor, la tristesa, la soledat, la tebiesa, la incomprensió, la injustícia, el menyspreu… Tantes morts que hi ha a la nostra vida i que ens fan dubtar si Déu hi és. Sovint pensem que ens ha abandonat, que ja no camina amb nosaltres.

En aquest temps de Pasqua el Senyor Ressuscitat ens vol fer present al Déu misericordiós que ens dóna de menjar, que ens anima a tirar mar endins, que ens omple de pau, com ens diu l’Evangeli. La trobada dominical amb el Ressuscitat ens encoratja a viure en l’amor veritable que no mort mai que és la vida del Ressuscitat.

Vivim en un moment en el que estimar, és a dir obrir-nos al bé de l’altre, sembla una quimera irrealitzable. Jesús després de ressuscitar pregunta Pere si l’estima. És una pregunta que tantes vegades també ens qüestiona a nosaltres: estimem de veritat a Déu i el pròxim? Respondre a aquesta pregunta afirmativament potser seria massa agosarat, per això només podem respondre des de la humilitat: “Vós ho sabeu tot, vós sabeu que us estimo”, amb les meves febleses, egoismes, pecats, però vull estimar-vos. Aquests és el camí de la Pasqua, el camí de gaudir del Senyor que ens ajuda a estimar en mig de tantes dificultats i així participar de la seva resurrecció.
Mn. Alex Marzo, rector.

Fira de Segona mà al Centre parroquial
El proper diumenge 17 de juny
Durant tot el dia hi hauran diferents activitats al Centre parroquial i tot ple de paradetes de segona mà. Per poder donar una ullada i potser comprar alguna coseta. No hi falteu.


Vida Parroquial
Suspès la sortida a La Passió
Com no hi havia prou persones per omplir el autocar hem hagut de suspendre la sortida a la La Passió que teníem programada pel proper cap de setmana.

Celebració de la Verge del “ rocio” al barri del Cros.
El proper diumenge 17 d’abril es farà una Romeria a les 11 del matí al barri del Cros i a les 12 del migdia una Celebració de la Paraula amb un “coro rociero”.

Reunió de presidència al centre parroquial
El proper dimecres 13 al vespre ens reuniran els presidents del Centre parroquial per parlar de diferents temes.

Intencions misses

Diumenge 10,  III Diumenge de Pasqua
9h.
12h.    Dfts. Fam. Vintró Giner;
20h.   

Dilluns 11:
8h. (Llar Santa Anna)
19,30h.  Dfts. Julio, Maria i Júlia

Dimarts 12 : 
8h. (Llar Santa Anna)
19,30 h.

Dimecres 13: 
8h. (Llar Santa Anna)
19,30 h

Dijous 14: 
8h. (Llar Santa Anna)
19,30 h. Dfts. Maria Rosa Fabregat Ballester; Dolors Fontcuberta Collet

Divendres 15:
8h. (Llar Santa Anna)


Dissabte 16:
20h.

Diumenge 17,  IV Diumenge de Pasqua
9h.
12h.    Dfts. Fam. Vintró Giner; Gonçal Calvo Queraltó; Ana Pino Serrano (1er. Aniv.); Fam. Albert Salom; Jaume Teixidó Teixidó; Asumpció Teixidó; Francesc Teixidó
20h.