10/13/2018

Informacions 14 d'octubre


Diumenge vinent col·lecta extraordinària 
per les missions
El Domund és una Jornada universal que es celebra cada any a tot el món, el penúltim diumenge d'octubre, per donar suport als missioners en la seva tasca evangelitzadora, en el països de missió.
"Canvia el món". En el nostre món podem veure fàcilment canvis superficials, que deixen les coses com estaven, i altres de pitjors, perquè deriven d'accions injustes i que atempten contra la dignitat de l'ésser humà.
Davant d'això, els missioners ens mostren que és possible un canvi "a millor", profund i real. Ells poden ser per a tots, i especialment per als joves, un referent de compromís i esperança; les seves vides constitueixen la prova palpable que un cor en el qual ha entrat Déu, amb tota la seva novetat i creativitat, pot canviar el món.

Vida Parroquial

Càritas parroquial nou projecte de suport els infants
Aquest curs, com l’any passat, amb la col·laboració de Càritas diocesana, estem fent un projecte de suport els infants. A vegades només es veuen el servei d’aliments o de rober però des de Càritas parroquial estem fent un esforç per continuar ajudant a col·lectius que no són tan visibles com el dels infants. Aquest projecte el porten a terme professionals de Càritas diocesana que amb el suport de voluntaris de Càritas parroquial intenten crear un espai educatiu i de creixement a infants que en tenen necessitat.


Neteja de les gàrgoles
Aquests dies estem fent la darrera actuació de la restauració de les gàrgoles de la Capella del Sagrament de Puig i Cadafalch. Ja fa anys vam reproduir en pedra els originals deteriorats pel temps, però calia que passes els anys perquè la pedra picada adquirís el teu to original i poder-li fer un tractament que evités una altres vegada el seu deteriorament. Ara estem fent aquesta actuació, netejant la pedra de la humitat, i aplicant aquests productes. Per aquest motiu, ara tornem a veure’ls lluir i les podrem admirar en les seves juganeres formes.

Intencions de misses

Diumenge XXVIII de durant l’any, 14 d’octubre

9h.
12h.     Dfts. Fam. Vintró Giner; Ignasi Rubiano Rodríguez
20h.   

Dilluns 15:  Santa Teresa
8h.      (Llar Santa Anna)             
19,30h.  Dfta. Maria Oliveras Pou (1er. Aniv.)
Dimarts 16:
8h.      (Llar Santa Anna) Dft. Jordi Villarroya          
19,30h.
Dimecres 17:
8h.      (Llar Santa Anna)             
19,30h.  Dft. Gonçal Calvo Queraltó
Dijous 18:
8h.      (Llar Santa Anna)             
19,30h.  
Divendres 19:  
8h.      (Llar Santa Anna) 

Dissabte 20:
20h.  Dfts. Eleuterio López López (1 mes)


Diumenge XXIX de durant l’any, 21 d’octubre

9h.
12h.     Dfts. Fam. Vintró Giner; Fa,. Albert Salom
20h.   

Cap comentari: