3/23/2019

INFORMACIONS 24 DE MARÇ


Una nova oportunitat per la nostra Parròquia
Conviència parroquial
Dimecres 1 de maig
Ja us venim parlant d’aquesta trobada parroquial. L’ hem pensat com quelcom més que una sortida a passar el dia de festa. Volem que sigui un dia de fer Parròquia, de compartir la nostra vinculació parroquial i de pensar junts que volem fer per anar endavant.

Aquest diumenge de Quaresma se’ns proposa la paràbola de la figuera que no fa fruit i la volen tallar, però el vinyater demana una mica més de temps, una nova oportunitat per conrear la terra, per nodrir-la i esperar que doni fruit.

La nostra Parròquia és com una figuera ben antiga i els fruits que dóna cada vegada són més petits. Tenim dos possibilitats deixar-la que es mori del tot o fer com aquell vinyater, donar-li una oportunitat, a veure si dóna fruit. Es podem quedar planyent-nos que cada dia som menys o intentar fer alguna cosa per sortir fora i donar fruit. Volem sortir, tornar a conrear la llavor de l’Evangeli a veure si agafa. Per aquest motiu, aquesta convivència, no és una sortida més, és una nova oportunitat que el Senyor ens dóna per portar a terme la nostra vocació de cristians: «aneu per tot el món i prediqueu l’evangeli».

Si ens pregunteu com es fa això, la veritat és que no ho sabem, hem d’aprendre, però si volem compartir aquest desig de donar fruit amb tots vosaltres, per aquest motiu us demanem que fem aquest esforç de compartir aquest dia de convivència.
Mn. Alex Marzo
 Vida Parroquial


 Via Crucis cada diumenge de quaresma
Els diumenges, a les 7 de la tarda pregària del Via Crucis per l’Església amb els Portants del Sant Crist. A les 18,30 farem el Rosari.

Corona del Dolors de la Mare de Déu els divendres de quaresma
Aquest divendres comencem aquesta pregària i la farem tots els divendres de Quaresma a les 7 de la tarda amb les portants dels Dolors.

Inauguració i benedicció de les estacions Via Crucis fet per la Lidia tur.
Aquest diumenge 24 de març a les 18,15h.


Intencions de misses



Diumenge 24 de març, III Diumenge de Quaresma
9h.      Dft. Carme Buch Lleonart
12h.    Dfts. Fam. Vintró Giner;
20h.   
Dilluns 25: Solemnitat ANUNCIACIÓ DEL SENYOR
8h. (Llar Santa Anna);      
19,30h.
Dimarts 26:
8h. (Llar Santa Anna)
19,30h.  
Dimecres 27:
8h. (Llar Santa Anna)
19,30h.
Dijous 28:
8h. (Llar Santa Anna) Dfta. Gna. Francesca Collet
19,30h.
Divendres 29:
8h. (Llar Santa Anna)
Dissabte 30:
20h.  Dfts. Fam. Compte Coll


Diumenge 31 de març, IV Diumenge de Quaresma
9h.     
12h.    Dfts. Fam. Vintró Giner;
20h.