7/05/2014

Informacions de la Setmana 6 de juliol

Crònica de la visita el Sr. Cardenal Arquebisbe.
El passat dimecres 2 de juliol com ja us vam informar el president del Centre parroquial, el Sr. Jordi Espelt, el president d’honor del Centre, el Sr. Josep Alsina i el tresorer, el Sr. Ramon Rovira, acompanyats del Sr. Rector, Mn. Alex Marzo, van assistir a l’audiència que els havia concedit el Sr. Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Mons. Lluís Martínez Sistach.
El Sr. Cardenal ens va rebre molt cordialment i durant una bona estona l’ informarem del nostre Centre parroquial. Destacant el seu moment  fundacional, ara fa cent anys, per part del Beat Josep Samsó i Elias.
El Sr. Espelt va destacar que fa pocs dies es va commemorar el cents anys del terrible succés que va donar peu a l’inici de la primera gran guerra a Europa, i que un mes després justament en el nostre poble es fundava el nostre Centre parroquial. També li va explicar el gran nombre d’activitats que es fan en el Centre, especialment, en aquest any que s’ha donat una nova empenta. El Sr. Alsina li va explicar la vocació del Centre de ser una porta més de la Parròquia on tothom qui vulgui pugui entrar-hi per arribar a l’Església. Li va manifestar que així ho va aprendre dels seus formadors , recordant la Maria Molist. En aquest punt també es va recordar a Mn. Jaume Masvidal  molt conegut del Sr. Cardenal. El Sr. Rector li va exposar com encara el Centre és una institució amb molts socis i arrelada a la Parròquia.
El Cardenal Arquebisbe  va agrair l’exposició i ens va encoratjar que el Centre parroquial continués sent un grup més de la Parròquia com la catequesi o Càritas, perquè és un mitjà propi de la Parròquia per arribar a les persones i complir la seva missió pastoral.
Finalment, el Sr. Espelt li va fer entrega al Sr. Cardenal d’una carta on se li convidava a les festes del Centenari del Centre parroquial d’Argentona. Una invitació que fou molt ben acollida. Després de mirar l’agenda del prelat, el Sr. Cardenal es va oferir per celebrar l’Eucaristia el proper divendres 25 de juliol, festivitat de Sant Jaume, a les 8 del vespre a la Parròquia de Sant Julià d’Argentona. Aquest oferiment va ser acceptat amb molta joia per tots els assistents ja que és el dia del Centenari. Un 25de juliol de 1914 es va reconèixer l’erecció del nostre Centre.
Sense més motiu es vam acomiadar afectuosament, agraint a Déu i el Sr. Cardenal l’èxit de la invitació.
Vida Parroquial

Reunió del Consell parroquial
Aquest dilluns 7 de juliol a 2/4 de 9 de vespre a la rectoria. Parlarem de les festes del Centenari del Centre, de la festa de Sant Domingo, de l’acte eucarístic que volem fer i del projecte dels patis per remodelar-los.


Solemnitat de Sant Cristòfol, dijous 10 de juliol
El proper diumenge després de la missa de 12 farem la tradicional benedicció dels vehicles: cotxes, motos...
d’12,45 a 13h. del matí a la plaça de l’Església.

Viatge del Centenari Roma- Encara us podeu apuntar-
Abans del 15 de juliol s’ha de fer efectiu el primer pagament de 240€. Sortirem el dilluns8 de setembre fins el diumenge 14. Assistirem a l’audiència amb el Papa Francesc.

Intencions misses
Diumenge 6,  XIV Diumenge de durant l’any


9h.                                                                           
12h.    Dfts. Fam. Vintró Giner; Fam. Albert Salom; Esteve Valls Casas; Josep Maria Molleví Ribera; Leonor Oriol Frigola
20h.   

Dilluns 7:                  8h. (Llar Santa Anna)                            19,30h.
Dimarts 8:               8h. (Llar Santa Anna)                           19,30h
Dimecres 9:              8h. (Llar Santa Anna)                           19,30h 
Dijous 10:                8h. (Llar Santa Anna)                           19,30 h.
Divendres 11:          8h. (Llar Santa Anna)
Dissabte 12
20h. Dfts. Manuel Gallifa Grezner; Julian Sánchez Cañadas


Diumenge 13,  XV Diumenge de durant l’any


9h.     
12h.    Dfts. Fam. Vintró Giner; Fam. Albert Salom; Fam. Valls Casas;

20h.