8/02/2014

Festa de Sant Domingo


Dilluns 4 d’agost

10 del matí Ofici solemne de Sant Domingo

Durant l’Ofici, la Coral Càntir d’Or interpretarà la Missa Pontificalis de L. Perosi, sota la direcció Glòria Suari. També es renovarà el vot de poble a Sant Domènec.

Benedicció de les aigües (en acabar la missa processó fins a la font de Sant Domingo on beneirem les aigües i demanarem per intercessió del Sant que siguem deslliurats de tota malaltia)

Dimarts 5 d’agost

Missa pels difunts del poble a 2/4 de 8 del vespre


Tómbola solidària per Càritas parroquial

Diumenge 3 i dilluns 4 a la pista del Centre parroquial c. Bernat Riudemeia.

Un any plens de festes
Aquest any s’escau el Centenari del Centre parroquial com vam celebrar el passat dia de Sant Jaume. Gràcies a tots per participar-hi d’aquesta gran festa que ens va presidir el nostre Pastor diocesà acompanyats de tants vilatans i amics.
Però aquest any, també s’escau un aniversari important per la Parròquia: Els 450 anys de la consagració del Temple parroquial. El dia 12 d’octubre fou consagrat el temple, i aprofitant que aquest any que s’escau en diumenge, ho celebrarem ben solemnement. Molts encara recordeu la celebració dels 425 anys.
Cap institució de la nostra Vila pot parlar d’una història tan plena d’esdeveniments i anys. La nostra Parròquia ha vist formar-se el poble d’Argentona, l’ha acompanyat i l’ha vist créixer. No sempre ha viscut moments bons, ha passat èpoques on va semblar que desapareixeria i d’altres que ha crescut i s’ha ennoblit. Però en tots els temps el nostre temple parroquial ha esdevingut un lloc de pau, de germanor i de pregària.
En un món que canvia  amb tanta facilitat ens convé tenir llocs de referència. La nostra Església parroquial no canvia ni en les seves pedres centenàries ni en les seves pregàries mil·lenàries. En l’Església se’ns continua oferint la mateixa Paraula que han escoltat i pregat generacions d’argentonins. En l’Església, continuem celebrant aquests moments de joia de la nostra vida. L’església continua sent per nosaltres aquesta porta oberta a l’eternitat.
Tots aquests aniversaris ens fan, encara més, sentir-nos units a la nostra festa Major d’enguany.
Mn. Alex Marzo, rector.
Intencions misses

Diumenge 3,  XVIII Diumenge de durant l’any

9h.     
12h.    Dfts. Fam. Vintró Giner; Fam. Albert Salom, Esteve Valls Casas; Josep Maria Molleví Ribera: Josep Paulo Carso
20h.
Dilluns 4: Sant Domingo
8h. (Llar Santa Anna)   
10 del matí Dfts. Domingon Molist Teixidó
Dimarts 5:
8h. (Llar Santa Anna)  
19,30h.  Per tots els difunts del poble.
Dimecres 6: La Transfiguració del Senyor
8h. (Llar Santa Anna)   i           19,30h
Dijous 7:
8h. (Llar Santa Anna)   i           19,30 h. 
Divendres 8:
8h. (Llar Santa Anna)
Dissabte 9:
20h.

Diumenge 10,  XIX Diumenge de durant l’any

9h.     
12h.    Dfts. Fam. Vintró Giner; Fam. Valls Moré; Marta Aixelà
20h.    Dfts. Alfons Luis Moreno; Agustina Fábregas Viura