9/20/2014

Informacions setmana

Inscripcions catequesi
Aquest Dilluns 22 i  Dimarts 23 de setembre
de 17h. a 18h. al Centre parroquial

Han de començar la catequesi els infant que fan 3er. de primària (que facin 8 anys en aquest 2014); Després de dos curs de catequesi fan la primera comunió. Els dies de la catequesi són: el dilluns o el dimarts de 17,15 a 18,30h. Pel segon curs de catequesi cal tornar a inscriure’s.
La catequesi de post-comunió correspon els infants que l’any passat han fet la comunió i volen continuar el seu procés catequètic.
El Grup de Confirmació el fem els divendres de 20 a 21h., assisteixen els nois i noies que estan fent 6è de primària endavant i no han rebut la Confirmació. L’any passat ja va haver un grupet de nois que es van preparat i aquest curs faran la Confirmació però es pot afegir algú altre.
El grup de joves correspon els nois que han fet ja la Confirmació. En principi el farem el divendres a les 21h. però com l’any passat era un grup de 17 joves potser haurem de fer dos grups.
Pels adults no tenim un grup periòdic de formació catequètica però el llarg de l’any fem diferents trobades de formació.
30€ d'inscripció per tot el curs pel material.

Festa de la Mare de Déu de la Mercè
Aquest dimecres 24 de setembre celebrem la patrona de la nostra diòcesis. No és dia de precepte per nosaltres doncs no vivim a la ciutat de Barcelona. Celebrarem la missa a les 8 del matí a la Llar Santa Anna i a 2/4 de 8 del vespre a la Parròquia.
L’advocació de la Mercè va lligada a l’obra de misericòrdia d’alliberar captius. Per això en aquesta diada tenim molt present aquells que estan privats de llibertat i viuen en les presons. Jesús ens mana estar a prop d’ells i visitar-los. L’associació Jaume Pineda treballa pastoralment en aquest àmbit en el nostre arxiprestat.
Vida Parroquial
Sortida a Roma
Diumenge passat vam arribar de Roma els 23 pelegrins. Va ser un viatge ple d’emocions. Vam poder veure el Sant Pare, encara que el gran nombre de pelegrins ens va fer no veure’l tan a prop com haguéssim volgut. La missa a les catacumbes recordant els primers cristians i la missa a la cripta de Sant Pere del Vaticà van ser altres moments espiritualment intens. Però alhora el poder gaudir de tantes obres d’art en la ciutat eterna i la visita a la ciutat de Sant Francesc i Santa Clara ens van omplir el cor. També el bon ambient i la germanor va fer molt agradable tot el viatge.





Curset de formació catequistes
La setmana vivent tenim un curset de formació per les catequistes. El dilluns 29 i el dimarts 30 de setembre a les 20,30h. a l’escola dels salesians de Mataró. Amb el tema de l’atenció i motivació dels infants a la catequesi.

Celebració de la Unció dels malalts
El proper dissabte 27 de setembre a les 11 del matí celebrarem aquest sagrament dins de la Missa en la Llar Sant Anna. Si algú vol rebre’l pot apropar-se a la Llar. Si algú fa molt de temps que no s‘ha confessat cal rebre també el Sagrament de la Penitència per preparar la unció. El sagrament de la Unció el pot rebre tots els malats greus o aquelles persones que senten defallir les seves forces pel pas dels anys.

Intencions misses
Diumenge 21 XXV Diumenge de durant l’any
9h.      Dfts. Assumpció Ros; Esteve Ros; Joan Mora; Xavier Cases Salvador (12è. aniv.); Salvador Cases Niubó (5er. aniv.)
11h.    Barri del Cros missa Rociera
12h.    Dfts. Fam. Vintró Giner; Fam. Albert Salom; Joan Pont Ginestà
20h.
Dilluns 22:      8h. (Llar Santa Anna) Dfta. Sor Roser  19,30h. Dft. Santiago Vallmajor Cuní
Dimarts 23:    8h. (Llar Santa Anna) Dfta. Sor Roser  19,30h.  
Dimecres 24: Mare de Déu de la Mercè
8h. (Llar Santa Anna) Dfta. Sor Roser Berengueras
19,30h. Dfts.Mercè Pascual (de Molist); Mercè Peix i família; Francisca Rodríguez
  Fernandez (11è. Aniv.)
Dijous 25:        8h. (Llar Santa Anna)                              19,30h.
Divendres 26:  8h. (Llar Santa Anna)    
Dissabte 27:                        20h.  Dfts. Fam. Compte Coll
Diumenge 28 XXVI Diumenge de durant l’any
9h.                                                                                                      
12h.    Dfts. Fam. Vintró Giner; Fam. Albert Salom; Jaume Arenas Mauri (Apostolat de l’Oració)

20h.