2/28/2015

Informacions setmana 1 de març

Festival Solidari MAGIC
per Càritas parroquial a la Sala d’Argentona
proper dissabte 7 de març a les  9 del vespre
Podeu agafar les entrades en diferents establiments i a la Parròquia. La col·laboració és de 10 €. Per Càritas parroquial


Trasllat de les restes del Beat Josep Samsó
Aquest divendres passat, 27 de febrer, a la Basílica de Santa Maria de Mataró es va celebrar una eucaristia d’acció de gràcies pel Beat Josep Samsó. La va presidir el nostre Cardenal Arquebisbe. El motiu era la col·locació de les relíquies del Beat en una urna per la veneració dels fidels. Des de feia molts anys el Dr. Samsó reposava en la capella de les Santes de Mataró. Es va fer el trasllat el 1944 des del cementiri de Mataró a la Basílica de la qual ell era rector. Ara després de recollir els diferents permisos civils i religiosos s’ha procedit a exhumar les restes i col·locar-les en la mateixa capella de les Santes però una urna metàl·lica, sota la imatge del Bon Pastor.
Les despulles d’un beat son motiu de culte perquè són un signe de resurrecció. Per aquest motiu, les venerem perquè creiem que aquells ossos un dia rebran un nou alè de vida, de la vida que ja participen el sants en el cel. En el Credo diem que creiem en la resurrecció de la carn. No sabem el com però si que podem dir que les restes d’un beat son una penyora de la glòria a la qual tots som cridats.
D’aquí a poc també la nostre parròquia tindrà una relíquia del Beat Samsó. El jutge encarregat pel bisbe per supervisar tot el procés a autentificat una relíquia que ha donat en custodia al rector de Santa Maria de Mataró perquè la puguem tenir a Argentona. Aviat us seguirem informant dels passos a seguir per rebre aquesta relíquia del beat Josep Samsó i Elias.
Mn. Alex Marzo, rector
Vida parroquial

Assemblea Centre parroquial.
Aquest diumenge, dia 1 de març, a les 12:30 hores del matí en primera convocatòria, i a les 12:45 hores en segona convocatòria per la presentació de la candidatura amb el parlament del candidat, la votació, l’escrutini i la proclamació del resultat. No falteu.

Convivència del grup de joves
Cap de setmana del 13 al 15 de març farem una convivència amb el grup de joves a Planoles. Per compartir la fe i la vida.

Via Crucis
Tots els diumenge de Quaresma a les 7 de la tarda començarem la pregària del Via Crucis amb els Portants del Sant Crist. Abans farem el Rosari.

Corona del Dolors de la Mare de Déu
Tots els divendres de quaresma a les 7 de la tarda farem la corona del Dolors de la Mare de Déu.

Missa familiar
El proper diumenge a les 12 del migdia tindrem la missa amb els infants i pares de la catequesi

Curset pre-matrimonial
El proper divendres, 6 de març, a les 9 del vespre, tindrem la primera sessió del curset dels nuvis que es preparen per celebrar el seu matrimoni.

Intencions misses

Diumenge 1 de març: II diumenge de Quaresma
9h.                                                                                                      
12h.    Dfts. Fam. Vintró Giner; Fam. Albert Salom;
20h.

Dilluns 2:                  8h. (Llar Santa Anna)                   19,30h.
Dimarts 3:               8h. (Llar Santa Anna)                  19,30h.
Dimecres 4:                         8h. (Llar Santa Anna)                   19,30h.
Dijous 5:                   8h. (Llar Santa Anna)                   19,30h.
Divendres 6:            8h. (Llar Santa Anna)

Dissabte 7:
20h.   Dfts. Fam. Compte Coll

Diumenge 8 de març: III diumenge de Quaresma
9h.      Dfta. Rosa Mustaros Marc
12h.    Dfts. Fam. Vintró Giner; Fam. Albert Salom;

20h.